Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

17 січня соціальна мережа дістане Садового

У вівторок, 17 січня, о 14.00 біля Львівської міської ради відбудеться віче на тему ліквідації нової транспортної системи. Тепер ініціатори розробляють список вимог до міського голови.

Таке повідомлення з’явилося у соціальних мережах Facebook і Vkontakte та поширене у відкритих групах «Спасибі меру Садовому за те, що пішки йду додому».

«Безперечно, основною буде абсолютна ліквідація нововведення, але якщо ви маєте якісь пропозиції, адміністрація просить їх висловлювати!», - йдеться у повідомленні на Facebook.

Також у соціальних мережах з’явилися заклики до радикальних дій. Окремі користувачі пропонують перекрити вхід до львівської Ратуші та не пропускати чиновників на роботу, мовляв, «хай мерзнуть разом з нами, так, як ми мерзнемо, чекаючи на маршрутки». Водночас в Інтернетіз’явився макет листівки з інформацією про пікет: під текстом підпис Опір. Інфо.

Нині група «Спасибі меру Садовому за те, що пішки йду додому» у соціальній мережі Facebook налічує 244 учасники, а така ж група у Vkontakte – 3 011.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ