Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

18-19 березня у Львові Польсько-український економічний форум

18-19 березня у Львові пройде Польсько-український економічний форум. Участь у форумі візьме участь понад 150 представників місцевого бізнесу та самоврядування з Польщі та України. Запрошені також представники органів влади та провідних громадських організацій.

 

Форум відбувається в рамках проекту «Центр Польсько-Української Співпраці», на реалізацію якого місто Краснік отримало фінансування із засобів Норвезького Фінансового Механізму.

 

Захід присвячений питанням економічної співпраці між обома країнами. Новизна такого проекту полягає у присутності елементів транскордонного обміну досвідом у сфері взаємодії місцевих підприємств з владою, а також суспільної комунікації.

 

Заплановано практичні заняття, присвячені ролі місцевого самоврядування у сфері стимулювання підприємства та обміну хорошими прикладами у галузі PR.

 

Форум розпочнеться 18 березня о 10.00 і завершиться 19 березня о 14.00. Місце проведення Форуму - готель «Дністер» (вул. Матейка, 6).

 

«Я переконаний, що це стане причиною подальшого зміцнення добросусідських польсько-українських відносин та зв'язків. Плекаю надію, що ця зустріч посприяє налагодженню економічної співпраці між учасниками», – зазначив бургомістр міста Краснік Пьотр Чубіньский.

 

У програмі Форуму: семінари з пошуку фінансування, зв'язків з громадськістю, створення консорціумів; лекції на різні теми («Доступ на ринки Польщі та України», «Юридичні аспекти ведення бізнесу. Реалізація контрактів і платежі», «Кредитування, Підтримка для підприємців з Польщі», «Працевлаштування в Україні», «Створення фірми в Україні», «Роль торгово-промислових палат», «Пошук коштів на транскордонну співпрацю і розвиток підприємництва»), презентація інвестиційних проектів Львова і Люблінського воєводства.

 

На відкритті форуму виступить перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, бургомістр міста Краснік Пьотр Чубіньскі, генеральний консул РП у Львові Ґжеґож Опалінський, начальник управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції Львівської обласної державної адміністрації Лев Захарчишин, віце-президент Польсько-української економічної палати Tадеуш Пілат.

 

В перший день форуму буде презентовано інвестиційні можливості Львівської області (Агенція інвестиційного розвитку Львівщини) та проект «Євроколія» (Львівська міська рада).

 

З боку представників Люблінського воєводства буде також чимало заходів: представлення інвестиційних проектів Пьотром Фрашеком (Маршалковська адміністрація Люблінського воєводства), представлення пропозиції Міжнародних торгів у Познані Aнжеєм Биртом (Президент ТзОВ МТуП), представлення пропозиції Міжнародних торгів у Любліні Кшиштофом Кісєльом (Директор АТ ЛТ), презентація економічної зони Красніка Аґнєшки Мохоль-Дуль (виконком міста Краснік).

 

На другий день форуму заплановано проведення практичних занять у двох групах (на вибір) на теми: «Пошук фінансування для розвитку підприємництва у сфері міжнародної співпраці» під керівництвом Aгнєшки Льодовскої та «Консорціуми, ефекти синергії» з Тадеушем Намединьскім.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ