Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

18-22 вересня на Яворівському полігоні пройдуть україно-словацькі навчання „Слов’яни за мир-2006”

Попередньо заплановані спільні навчання українських та словацьких солдат на Яворівському полінгоні таки відбудуться, вони перенесені з 18-22 липня на 18-22 вересня. Можливість проведення таких тактичних навчань взводного рівня на Львівщині дало рішення Верховної Ради України про дозвіл проведенням іноземними військовими підрозділами навчань на території Яворівського полігону. Про це у коментарі ”Гал-info” повідомив начальник прес-центру ЗОК Олександр Поронюк.
За його словами, ці навчання входять у План проведення багатонаціональних навчань за участю підрозідів Збройних сил України. У спільних навчаннях для підготовки до митротворчих дій візьмуть 30 військовослужбовців із Словаччини і 30 військовиків 13-ого  армійського корпусу Сухопутній військ Збройних Сил України. Головна мета навчань —  узгодженість спільних при виконанні миротворчих місій, навчання матиме назву „Слов’яни за мир-2006”.
 Нагадаємо, що на Яворівсьому полігоні свого часу відбувалися багатонаціональні навчання „Щит Миру” та „Кооператив Бест Ефорт”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ