Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

18 бютівців вже «гостювали» у штабі Януковича?

Джерело в БЮТ пояснює, що головна мета судового оскарження результатів виборів, яке запланували у Юлії Тимошенко, - це піар до місцевих виборів 30 травня, а може, і до дострокових парламентських.

«Не можна йти, визнаючи поразку - так роблять слабкі. Тому Тимошенко сама не подасть у відставку. Нехай її знімають, вона піде у статусі «скривдженої», а у нас ображених люблять», - говорить депутат.

Ще один можливий мотив для оскарження виборів - змусити регіоналів погодитися на ПРіБЮТ - поки в обох політсилах не підтверджують. Мовляв, це питання поки що взагалі не обговорюється.

При цьому, як відомо, частина БЮТ на чолі з Миколою Томенком не тільки готова піти в опозицію, але й не може дочекатися цього моменту. Причина проста: у кожній фракції є ті, кому комфортніше у владі, і є природжені опозиціонери. Один з останніх дохідливо пояснив, що «чекає моменту, коли Юля побачить, як наближені нею бізнес-пацюки побіжать з бютівського корабля, і зрозуміє, хто дійсно вірний їй».

До речі, вчора по Раді циркулювали чутки про 18 нардепів-бютівців на чолі з Богданом Губським, які вже в неділю ввечері прийшли «погостювати» в штаб Януковича, передає Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ