Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

18 жовтня 2006 року в оперному театрі відбудеться гала-концерт в рамках Року захисту духовного світу дитини

18 жовтня 2006 року в Державному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться гала-концерт та нагородження цінними призами переможців підсумкового туру конкурсів „Пісня серця”, малюнку „Моя Україна – Божа родина” та літературної творчості „Моє серце промовляє до батьків”. Про це «Гал-info»  повідомив прес-секретар Глави Української Греко-Католицької Церкви о. Ігор Яців.
В гала-концерті візьмуть участь переможці конкурсу в номінації „Пісня серця” – учасники віком від 6 до 17 років, а також родинні колективи. «Переможців було визначено конкурсним відбором на парафіяльному, деканальному та єпархіальному рівнях. Відтак 7 та 8 жовтня відбувся заключний відбірний тур на митрополичому рівні, у якому взяли участь понад 300 учасників. Переможців вітатимуть Керівник митрополичої курії, Преосвященний Владика Гліб Лончина,  співак і композитор Тарас Курчик, голова Львівського об’єднання Всеукраїнського товариства „Просвіта” ім. Тараса Шевченка Ярослав Пітко та меценати», — повідомляє о. Ігор Яців.
Крім того для інформування суспільства про Рік захисту духовного світу дитини було виготовлено відеоролик (переглянути його можете за цим посиланням: http://www.ugcc.org.ua//files/video/pisnia_sercia.wmv трив. 30 с., розмір 4 Mb).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ