Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

18 жовтня відкриють прямий авіарейс Львів — Біллунд (Данія)

18 жовтня у Львові відбудеться відкриття нового першого в Україні прямого авіарейсу сполученням Львів (Україна) — Біллунд (Данія). Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціацієї.
Учасниками відкриття авіалінійного сполучення відбудуться за участю міського голови Львова Андрія Садового, Надзвичайного і Уповноваженого Посла Данії в Україні Іба Крістенсена, мера міста Біллунда та голови Правління Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації Ларса Вестб’єрг, керівників компаній, що є членами Європейської Бізнес Асоціації.
Метою даної зустрічі є офіційне відкриття першого в Україні прямого авіарейсу сполученням Львів (Україна) – Біллунд (Данія), що сприятиме тіснішому співробітництву між Скандинавськими країнами та містом Львовом.
Почесними гостями свята будуть Надзвичайний і Уповноважений Посол України в Данії, Наталія Зарудна та Мер міста Біллунд (Данія) Іб Крістенсен, котрі будуть пасажирами першого рейсу і прибудуть на його офіційне відкриття до Львова 18 жовтня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ