Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

19 березня відбудеться концерт юних талантів «Музичний листопад»

У неділю, 19 березня, о 19.00 год. у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт переможців Маріупольського міжнародного фестивалю-конкурсу «Музичний листопад» у рамках співпраці Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» та Маріупольського муніципального камерного оркестру «Ренесанс». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Мистецтво здатне вибудувати міцні місточки там, де нічому іншому це не під силу. Минулої осені понад 60 юних музикантів поїхали в Маріуполь на конкурс «Музичний листопад». 19 березня 11 лауреатів цього конкурсу виступлять на сцені Львівської філармонії у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» під диригуванням Василя Крячка (Маріуполь)»,- розповідають організатори.

Здійснити цей проект дозволила співпраця двох оркестрів — львівського  «Віртуози Львова» та маріупольського «Ренесанс”.

За словами Сергія Бурка, вже понад два роки музиканти «Віртуозів...» їздять в гості на Схід і запрошую друзів до Львова, щоб підтримати їх у важкі часи та розробляти більше спільних проектів. Разом з «Ренесансом» вони вже успішно виступали на фестивалях в Україні та Польщі.

27 березня — презентуватимуть програму «Три Моцарти» у Києві, у стінах національної філармонії України. А в планах — підкорення європейських концертних залів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ