Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

19 квітня у Львові та області проводитиметься навчальне оповіщення населення за сигналами цивільної оборони з увімкненням електросирен

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради звернулося до мешканців міста та області з попередженням про те, що 19 квітня  буде проводитись навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільної оборони з увімкненням електросирен:
„19 квітня 2006 року, в період з 13.00 до 15.00 години управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільної оборони з увімкненням електросирен.
Звучання електросирен означає сигнал цивільної оборони "Увага всім". Почувші його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні   і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень управління з питань надзвичайних ситуації Львівської облдержадміністрації.
У зв'язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчально-практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинне зберігати спокій.”
Повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради з посиланням на заступника начальника цивільної оборони м. Львова, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Петра Гребенюка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ