Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

19 листопада на Львівщині увімкнуть навчальні електросирени

З метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення 19 листопада 2008 року з 14 до 15 години управлінням з питань надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації буде проводитися навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільної оборони – будуть увімкнені електросирени. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської ОДА.
Управлінням з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА наголошує, що звучання електросирен - означає сигнал цивільної оборони «Увага всім». Почувши його, слід налаштувати приймачі на прийом: першого каналу проводової мережі «Львівське радіо», першого каналу Національного радіо України на частоті 67,04 МГц або ж 12-го телевізійного каналу Львівського телебачення і слухати подальше повідомлення управління з питань надзвичайних ситуацій.
У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Відтак, управлінням з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА закликає населення зберігати спокій з метою унеможливлення паніки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ