Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

19 січня на Погулянці діятиме туристична баня

На свято Водохреща є звичай пірнати в ополонку. Втім, не кожен має відповідну фізичну підготовку. Отож, у Львові 19 січня для усіх охочих на березі озера за Центром творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29, парк «Погулянка», кінцева зупинка трамваю №7) о 20:00 год розпочнеться туристична баня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Це пічка, викладена з каміння, яка протягом дня напалюється дровами. Ввечері уже розігріта піч накривається спеціальним великим «наметом», який може вмістити до 20 учасників.

«У поєднанні з трав’яними напарами, якими поливаються гарячі камені, та охолодженням в ополонці озера така баня дає дуже добрий оздоровчий ефект.

З 16.00 до 20.00 год, поки напалюватиметься пічка, біля неї можна буде обсохнути, відігрітися та переодягнутися після купання в ополонці. Окрім того, вдень на Погулянці можна буде покататись на ковзанах - поверхню озера вже розчистили під ковзанку. Ковзанка безкоштовна, усе що треба для веселого і активного проведення часу – це ковзани», – розповідає Софія Ступко, член ЛМГО «ТСК «Манівці».

Участь у святковій бані безкоштовна для всіх охочих.

Усе, що необхідно взяти з собою – це «банний комплект»: капці; рушник; плавки (купальник); (якщо маєте) банний віник.

З огляду на безпеку, допускатимуться лише тверезі учасники! Про свій намір приєднатися організатори просять попередньо повідомити за тел. (097) 621-19-99.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ