Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1 грудня на Львівщині відзначать Міжнародний день інвалідів

22 листопада під головуванням заступника голови Львівської ОДА Ліляни Гримської відбулося засідання оргкомітету з відзначення Міжнародного дня інвалідів в області, яке відбудеться у приміщенні Львівського державного національного академічного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької 1 грудня, повіждомила прес-служба Львівської ОДА.

На засіданні були присутні представники обласної асоціації інвалідів, дорадчої ради громадських організацій інвалідів, обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, головних управлінь праці та соціального захисту населення і охорони здоров’я ЛОДА, ДАІ, які обговорили програму проведення цього дня, запропоновану головою обласної асоціації інвалідів Леонідом Тарасенком.

Програмою передбачається два етапи проведення відзначення цієї події – урочиста частина та фестиваль творчості, підготовлений членами громадських організацій інвалідів Львівщини. На урочисту частину запрошено керівництво міста та області. Відбудеться також нагородження активістів інвалідного руху на Львівщині грамотами ОДА та обласної ради, відзнаками громадських рганізацій.

Також з представниками головного управління охорони здоров’я обговорені питання надання медичної допомоги учасникам заходу при потребі, з представниками ДАІ – супроводу груп неповносправних до приміщення оперного театру та паркування автотранспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ