Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1 грудня у Львові відбудеться акція «SOS. Врятуй Україну від СНІДу!»

У вівторок, 1 грудня, Всеукраїнська Мережа людей, які живуть із ВІЛ, проводить акцію під гаслом «SOS. Врятуй Україну від СНІДу!». Акція відбуватиметься у багатьох містах України, зокрема і у Львові, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Метою акції є підвищення рівня відповідальності у справі боротьби із епідемією ВІЛ/СНІД.

 

У Львові в межах цієї акції відбудуться тренінги в навчальних закладах міста щодо тематики ВІЛ/СНІД,  молебні за померлих від СНІДу в церквах міста та області,  турнір по міні-футболу між ВІЛ-сервісними організаціями, спільнотою ВІЛ-позитивних  людей та командами держструктур, складання символічного «Рятувального кола».

 

«Ми возз'єднаємо рятівний круг, як символ порятунку України від епідемії ВІЛ/СНІДу. Ми об'єднуємося проти серйозної загрози – епідемії ВІЛ/СНІДу. І закликаємо до об'єднання всіх людей, які ухвалюють рішення і несуть відповідальність за життя і здоров'я українців» - наголошує голова координаційної ради ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Володимир Жовтяк.

 

До речі, цю акцію підтримали й міжнародні організації, зокрема AIDS Healthcare Foundation. А 1 грудня подібні акції відбудуться у багатьох країнах Східної Європи та Центральної Азії

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ