Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1 травня у Львові День батяра

1 та 2 травня Львів святкуватиме День батяра. Під час міського свята Батяра працюватиме «Батярський бетоннний завод». Святкування розпочнеться о 14.00 на площі Ринок.

 

Протягом двох днів з бетонних брил витесуватимуть фігури героїв свята - батярів. Кожного вечора перед виступами хедлайнерів буде проходити аукціон цих скульптур. На святі працюватиме «Батярська канцелярія», у якій видаватимуть іменне посвідчення «батяра» з фотографією, завірене «батярською» печаткою. Видаватиме посвідчення головний батяр свята. III міське свято Батяра буде проходити на площі Ринок.

 

Окрім цього, безпосередньо на святі можна буде замовити і отримати батярське тату. Працюватиме і майстерня батярських шаржів – сектор художників, які створюватимуть гумористичні зображення людей у стилістиці батярства початку ХХ століття.

 

Ще однією родзинкою цьогорічного Свята Батяра стане сектор Батярської кулінарії, де можна спробувати найнесподіваніші батярські страви та напої.

 

Також у рамках свята будуть проходити вибори Короля Свята та Пані Батярової, квести для батряських ватаг, працюватиме і батярський фото-стенд. Найактивніші батяри міста матимуть змогу взяти участь у Батярському тирі, де стрілятимуть з рогатки кавовими зернами по пивних бляшанках.

 

Увечері для гостей та мешканців міста виступатимуть гурт «Перкалаба», «Green Silence», Віктор Морозов, а також батяр-бенд «Галичина» презентуватиме новий альбом «Серце батяра».

 

Цьогорічне Свято Батяра після основної святкової програми поволі перетікатиме у нічне святкування у кращих клубах нашого міста. Клуби Львова готують спеціальні тематичні вечірки для своїх відвідувачів, як «pre-party» до осучаснених батярських забав за сцені площі Ринок клуби покажуть частину нічної програми. Осучаснювати батярську культуру будуть клуби: «Міленіум», Pozitiff, Gallery, Picasso, Міжнародний молодіжний комплекс «Метро», Мі100, караоке клуб «Marrakesh», а також стилізовані програми від шоу-балетів:  «Madrin»  з переможецею проекту «Шанс» Олесею Киричук, шоу-балет «Атлантік» під керівництвом Тетяни Мазуркіної та бармен-шоу «Промікс».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ