Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2008 року „Львівводоканал” добудує у Лисиничах новий будинок для працівників

2008 року у мікрорайоні Лисиничі планують добудовувати незавершений житловий будинок для працівників підприємства ЛМКП „Львівводоканал”.
Як повідомила „Гал-info”, це буде зроблено для вирішення проблеми кадрового забезпечення „Львівводоканалу”. прес-служба Львівської міської ради
Незавершений 72-квартирний великопанельний житловий будинок у житловому мікрорайоні Лисиничі передала на баланс підприємства Львівська міська рада. Після завершення будівельних робіт і здачі будинку, у підприємства з’явиться можливість залучати більше кваліфікованих працівників галузі комунального господарства, маючи можливість запропонувати їм житло.
„Сьогодні перед комунальними підприємствами міста постала нагальна проблема – нестача робітників. Зокрема, у ЛМКП „Львівводоканал” у жовтні 2007 року налічувалося понад 100 вакансій робітничих професій. Зважаючи на важкі фізичні умови праці, все складніше віднайти охочих на посади газоелектрозварювальників, слюсарів, токарів, шляхових робітників. Не сприяє працевлаштуванню й доволі низький рівень заробітної плати. Так оклад газоелектрозварювальника коливається від 920 до 1330 гривень, слюсаря-ремонтника – від 780 до 1100 гривень, водія автоколони – від 800 до 1200 гривень”, – зазначив директор ЛМКП „Львівводоканал” Мирослав Заплатинський.
Загальна кількість працівників на підприємстві „Львівводоканал”  близько 1860 чоловік, з них 80% – робітники, 15% спеціалісти та службовці, 5% керівники.
Середня заробітна плата по підприємству „Львівводоканал” – 1068 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ