Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

200 львівських школярів взяли участь у проекті «Світ без кордонів»

Сьогодні львівське локальне представництво молодіжної організації AIESEC завершило проведення загальнонаціонального освітнього проекту для школярів та молоді - «World Without Borders», – повідомив Віце-президент зі зв'язків з громадськістю AIESEC у Львові Олег Піх

 

«Світ без кордонів» (World Without Borders) – міжнародний освітній проект, націлений на ознайомлення школярів з особливостями інших культур і традицій, розвиток взаєморозуміння та толерантності, розширення кругозору, а також поширення ідеї глобалізації і рівності завдяки живому  спілкуванню із молоддю з різних куточків світу.

 

Участь у проекті взяли близько 200 учнів з чотирьох львівських шкіл. Школярам було надано можливість познайомитись з культурою і традиціями різних країн, отримати неоціненний досвід лідерства та міжнаціональної комунікації, підвищити рівень володіння англійською мовою. Робота з учасниками проводилась по спеціально розробленій програмі, у інтерактивній, дискусійній та ігровій формах.

 

 «World Without Borders» успішно проводиться представництвами молодіжної організації AIESEC у 15 найбільших містах України. На теренах Львова проект відбувався уже всьоме.

 

AIESEC - це найбільша та найпотужніша міжнародна, неполітична, некомерційна організація, що розвиває молодь та сприяє вирішенню суспільних проблем, проводить активну діяльність у цьому напрямку впродовж більш ніж 60 років з моменту заснування. Представлена в 107 країнах світу, організація об’єднує 45 тисяч студентів в 1700 університетах та керована молоддю, що цікавиться лідерством, менеджментом та питаннями світового розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ