Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2010-й був роком випробування та примирення для усіх нас, - Володимир Кожан

2010-й був роком випробування та примирення для усіх нас, - йдеться у новорічному привітанні члена колегії Львівської ОДА Володимира Кожана.

Зокрема, у привітанні сказано:

"Дорогі краяни!

Рік, що минає був доволі непростим, це був рік випробування та примирення для усіх нас. У 2010 було багато непорозумінь, ворожнечі, катаклізмів та потрясінь. Однак, це був ще один період прожитого життя, ще один рік і приємних відчуттів, радості та взаєморозуміння. Для кожного – це був його рік, його життєвий період який відходить у минуле. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Сьогодні – ми у переддень Нового Року. Так заведено, у новорічний час загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, щоб у новому році Ви відчуєте турботу з боку родини, колег, тепло друзів та близьких.

Щиро вітаю усіх із натупаючим Новим 2011 роком! Щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай Новий рік відкине у небуття старого року усі печалі, негаразди та неприємні клопоти, а принесе у Ваші оселі радість, затишок та добробут. Зичу усім нам, щоб 2011 рік став для кожного з нас роком стабільності, заможності, а для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання.

Здоров’я, затишку і любові кожному!

З НОВИМ РОКОМ!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ