Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

2016 рік стане роком відновлення української бойової авіації та воєнного флоту, - політолог

"Фактично, без формального членства, Україна стане з наступного року стратегічним партнером НАТО в Європі" - зазначив на своїй сторінці в фейсбуці політичний оглядач Олег Пономарь.

Політолог привернув увагу до факту, котрий залишився незауваженим українськими медіа на тлі прийняття державного бюджету . Йдеться про ухвалений вчора Верховною Радою закон про допущення на територію України військових НАТО для участі в спільних навчаннях. 

"Законом передбачається 4 великих навчань наступного року. Одні з них - традиційні морські та Чорному морі. Другі - спільної бригади "Річ Посполита". Навчання практично цілорічні. Практично по всій території України. Максимум - до 15 тисяч військовослужбовців", - написав він. 

За його словами, така тісна співпраця свідчить про те, що Україна перетворюється на стратегічного партнера НАТО в Європі. 

Немного обо всём.1. Как-то незаметно проходит по лентам СМИ и наших блогеров важный закон, который вчера приняла Рада. ...

Опубліковано Олегом Пономарем 25 грудня 2015 р.

Нагадаємо, що на оборонні видатки в цьогорічному державному бюджеті передбачено 55 млрд. гривень, тобто майже 10% коштів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ