Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

2016 року «Кредобанк» видав майже 1,5 млрд грн кредитів малому та середньому бізнесу

«Кредобанк» розширює кредитування малого та середнього бізнесу. Лише у грудні минулого року банк видав кредитів малим та середнім підприємствам на 226 млн. гривень, а загальний обсяг виданих банком у цьому сегменті кредитів протягом 2016 року сягнув майже 1,5 мільярда гривень. Про це повідомила прес-служба банку.

Робота з малим та середнім бізнесом є одним із стратегічних пріоритетів «Кредобанку». На сьогодні банк пропонує малим та середнім підприємствам повний спектр послуг з розрахунково-касового обслуговування на привабливих умовах, а також різноманітні варіанти обігового та інвестиційного кредитування бізнесу. Нині «Кредобанк» є чи не єдиним банком, що надає бізнесу кредити у польських злотих та пропонує швидкі і вигідні перекази між Україною та Польщею та участь у програмі державної підтримки польського експорту. Пріоритетним напрямком є обслуговування та фінансування агробізнесу, кредитні продукти для якого враховують сезонність роботи. Банк також має спеціальні програми для фінансування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та соціальних підприємств.

 «Кредобанк» обслуговує майже 47 тисяч підприємств малого та середнього бізнесу в усіх регіонах України. За 2016 рік кошти юридичних осіб у банку зросли на 46% - до 4,1 мільярда гривень. Більша половина цих коштів належать малим та середнім підприємствам. У 2016 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 найкращих банків у номінаціях «Кредити малому та середньому бізнесу» і «Овердрафти» минулорічного дослідження «50 провідних банків України» від агентства «Фінансовий клуб».  

«Високі результати «Кредобанку» 2016 року в сегменті малого та середнього бізнесу підтверджують правильність обраної стратегії, де підтримка малих та середніх підприємств є одним із ключових пріоритетів, – говорить Виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ Євген Заіграєв. – Сьогодні ми пропонуємо малому та середньому бізнесу не тільки надійне розрахункове обслуговування, а й привабливі умови кредитування за зниженими ставками. Нині «Кредобанк» - один із небагатьох банків, який активно кредитує малий бізнес та при цьому дотримується всіх належних параметрів якості портфеля». 

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ