Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

20 червня відбудеться земельний аукціон

20 червня у Львові відбудеться черговий земельний аукціон – повідомив “Гал-info”   заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук.
На аукціон буде виставлено дві земельні ділянки. А саме: земельна ділянка на  вулиці В.Чорновола, 45, площа якої становить 2030 квадратних метрів, стартова ціна 1 мільйон 279 тисяч гривень,  мінімальна - 4 мільйони гривень, і земельна ділянка на вулиці Надійній - площа 3 гектари, стартова ціна - 696 тисяч гривень. Ці земельні ділянки вже неодноразово виставлялися на торгах, проте покупця на них досі не знайшлося.
“На сьогодні ми підготували проектну документацію на п’ять земельних ділянок під будівництво житлових приміщень. Наразі місцезнаходження  ділянок не розголошується, оскільки ділянки не затверджені на сесії міської ради. На аукціон їх виставлять приблизно через місяць після затвердження на сесії міської ради, яка відбудеться 22 червня. Варто сказати, що ділянки є  досить привабливими для покупців,” - зазначив Ігор Гуменчук.
Це вже буде шостий аукціон, проведений цього року. Загалом від продажу земельних ділянок виручили 20 млн 300 тис. гривень і 7 млн 300 тис. гривень виручили від продажу земельних ділянок під об’єктами нерухомості. З цих коштів в міський бюджет вже надійшло 14 млн 826 тис. гривень від продажу на аукціоні і 6 млн 576 тис. гривень від прямого продажу. Решта коштів на виконанні. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ