Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

20 грудня відбудеться зустріч керівних органів УНП і НРУ – Юрій Костенко

«20 грудня має відбутися зустріч керівників УНП та НРУ. Метою цієї зустрічі буде обговорення співпраці, а також підписання декларації, яку підготували робочі групи», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив лідер УНП  Юрій Костенко.

«У декларації проголошується намір утворити спільний з Народним рухом організаційний центр, який буде координувати політичну діяльність наших партій. А також звернення до інших правих партій з пропозицією утворити єдиний блок національно-демократичних сил та об`єднати зусилля для спільної участі в наступних президентських, парламентських та місцевих виборах», – зазначив Юрій Костенко.
 Також документ передбачатиме проведення спільних засідань керівних органів партій не рідше одного разу на місяць і спільні дії в усіх представницьких органах влади.
 Декларацію вже парафували повноважні представники УНП та НРУ Богдан Соколовський та В`ячеслав Коваль, а також схвалив 16 грудня Центральний провід УНП.
Нагадаємо, що 22 листопада Президент Віктор Ющенко обговорив з міністром закордонних справ, головою НРУ Тарасюком і головою УНП Юрієм Костенком шляхи об`єднання патріотично-демократичних сил правого спрямування, зокрема можливого злиття УНП і НРУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ