Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

20 туристичних установ запрошують до Львова за півціни

Понад 20 туристичних установ для гостей міста нададуть знижки на свої товари та послуги в розмірі 50%. Відтак, 18-19 грудня у Львові можна буде відпочити за півціни. Львівський туристичний бізнес спільно з міською радою вже вдруге презентує в місті акцію «Вихідні у Львові за півціни». Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Учасники акції матимуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі видно з вулиць. До речі, акція «Вихідні у Львові за півціни» розпочне туристичний сезон «Зима у Львові 2010».

Цими днями в закладах, які беруть участь в проекті, можна буде розважитися та відпочити за 50% від щоденної вартості послуг. Участь в акції зможуть взяти не лише гості міста, а й мешканці.

Нагадаємо, торік акція «Вихідні у Львові за півціни» проходила 19-20 грудня.

Учасники акції «Вихідні у Львові за півціни»:

Готелі: «Дністер», «Вінтаж», «Леополіс», «Замок лева», «Гетьман», «Євроготель», «Сихів», «Містерхостел», «Citadel Inn Hotel & Resort».

Туристичні фірми: «Дана К», «Чудо тур», «Кий Авіа Вест», «Мандри Плюс», «Всесвіт» «Галіція-тур», «Галінтур», «Рітурнель», «Танго Тревел», «Крилос Ком» (vidviday.com.ua), «Інльвів», «ТурдеЛьвів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ