Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

20 випадків самовільного будівництва виявили у Львові за останній період

20 випадків самовільного будівництва виявила у Львові упродовж 7 – 10 серпня інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. У двох випадках замовників будівництва притягнуто до відповідальності. Так, штраф у розмірі 50 % вартості виконуваних робіт на суму 4 тис. 752 грн накладено на ТзОВ “Металопластик”, яке самовільно проводило роботи з реконструкції  споруди, що належить їм, на вул. Грабовського, 11 (Цитадель). Керівник цієї організації оштрафований на суму 306 грн. Крім цього, за невиконання припису інспекції держархбудконтролю одну юридичну особу притягнено до відповідальності на суму 850 грн.
        Що ж до фізичних осіб то, через самовільне будівництво і відхилення від затверджених проектів оштрафовано 16 порушників на загальну суму 1 тис. 479 грн. Гроші перераховано до місцевого бюджету.
         У двох випадках самочинного будівництва направлено листи в правоохоронні і контролюючі служби для виявлення юридичних адрес порушників. Крім того, у правоохоронні органи підготовлено звернення щодо фірми, яка розмістила у ЗМІ оголошення про продаж квартир у ще незбудованому будинку. При цьому ця фірма не мала відповідного рішення виконавчого комітету на проектування та дозволу на виконання будівельних робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ