Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

21 січня у Самборі пройде зустрічі голів районних рад Карпатського Єврорегіону

21 січня у Самбірській районній раді відбудеться зустрічі голів районних рад Карпатського Єврорегіону. Ініціатор зустрічі - Національне представництво України в Карпатському Єврорегіоні. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

До участі запрошені представники органів влади Львівської області, а також голови районних рад та районних державних адміністрацій Дрогобицького, Самбірського, Старосамбірського, Турківського районів Львівщини, Бєщадського, Кросненського, Перемишльського, Саноцького, Ясельського повітів Підкарпатського воєводства та представники польського та української частин Карпатського Єврорегіону.

Під час зустрічі обговорять перспективи участі органів місцевого самоврядування українсько-польського прикордоння у Програмі транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна 2007 - 2013 під час конкурсного набору проектів у рамках парасолькового проекту у галузі туризму до цієї Програми.

Від імені Львівської обласної ради голова постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв'язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради Павло Хобзей привітає учасників зустрічі голів районних рад Карпатського Єврорегіону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ