Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

21 травня у Львові відбудеться фінальний забіг Всеукраїнської благодійної акції „Пробіг заради дітей”

21 травня о 15.00 з перехрестя вул. Хімічної і проспекту Чорновола до проспекту Свободи відбудеться  фінальний забіг Всеукраїнської благодійної акції  “Пробіг заради дітей”. У ньому візьмуть участь організатори та учасники пробігу, представники молодіжних громадських організацій.
Всеукраїнський благодійний марафон «Пробіг заради дітей» організовують Асоціації випускників програм академічного обміну у Сполучених Штатах Америки (Євразійська програма студентського обміну (UGRAD), Обмін майбутніми лідерами (FLEX), Асоціація випускників «Канадсько-української парламентської програми», ЛМГО «Інститут українських студій» за сприяння Міністерства сім’ї, молоді та спорту України. Проект підтримала Посол доброї волі Дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні Руслана Лижичко.
Пробіг відбувається з 11 квітня по 21 травня і пролягає шляхами України від східного до західного кордону. Марафонець, який біжить усю відстань, – студент 5 курсу факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка Андрій Максимович.
Проект має на меті привернути увагу суспільства до проблем соціальної відповідальності шляхом збору коштів для міських та обласних пологових будинків Львівської області.
Пожертви на пологові клініки в рамках акції можна скласти на благодійний рахунок: розрахунковий рахунок 2600613039 в ЛОД АППБ «Аваль», МФО: 325570, ЄДРПОУ: 33981156.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ