Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

22-23 квітня у Львові пройде Відкритий форум молоді Львівщини

22-23 квітня у Львові на базі Академії державного управління при Президентові України, пройде Відкритий форум молоді Львівщини. Участь візьмуть представники Львівщини та 11 областей України. Про це повідомла сьогодні, 15 квітня, під час прес-конференції працівник Академії державного управління при Президентові України Ірина Киянка.

 

За її словами, цей форум є наразі дуже актуальним, адже пройшли президентські вибори, попереду вибори місцеві, а молодь завжди була рушієм усіх визначальних процесів, які відбувались у державі.

 

 «Форум триватиме два дні. Перший день буде привітальним, прибудуть представники різних молодіжних організацій, уже зголосились представники Тернопільщини, Вінничини, Чернігівщини. Учасники обговорять  роль молодіжного руху у становленні державної незалежності України, у євроінтеграційних процесах, проблеми профорієнтації молоді та формування системи цінностей молоді в процесі соціалізації. На другий день планується підписання меморандуму, який потім розглянуть на загальноукраїнському рівні», - розповіла Ірина Киянка.

 

Основною метою такого форуму є консолідація молодіжного середовища області, обмін досвідом з представниками інших регіонів. «Такий форум – це можливість почути один одного, обмінятися досвідом. Адже сьогодні, нажаль вулиця погано впливає на становлення молоді, тому треба організовувати такі заходи, щоб зацікавити якнайбільше молодих людей», - зазначив заступник міністра у справах сім’ї молоді і спорту Юрій Сезенко.

 

До 22 квітня планують видати брошуру, яка складатиметься з більш як 30 статей, щоб учасники мали змогу ознайомитись із питаннями та проблемами, які обговорюватимуть на форумі.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ