Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

22 квітня на Львівщині сталося 2 потрійних зіткнення авто: травмовано двох осіб

Учора, 22 квітня, на Львівщині сталося два потрійних зіткнення автомобілів. У цих ДТП травмовано двох водіїв, – повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, близько 13.35 години у селі Миртюки Стрийського району Львівщини 30-річний водій «ВАЗ-21101», перевищив швидкість, не дотримався безпечного інтервалу та зіткнувся з автомобілем «Мерседес Спинтер», під керуванням 25-річного мешканця Івано-Франківської області, а також з автомобілем «Хюндай» під керуванням 25-річного жителя села Братківці.

Унаслідок ДТП водій «ВАЗу» отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану губи та був доправлений до Стрийської центральної районної лікарні.

Крім того, того ж дня о 14.30 годині на дорозі сполученням Київ-Чоп у селі Гамаліївка водій автомобіля «ВАЗ-2108», 37-річний житель міста Кам’янка-Бузька, перевищив швидкість та зіткнувся зі стоячим автомобілем «ВАЗ-21043», за кермом якого знаходився 22-річний житель села Гамаліївка.

Після цього зіткнення автомобіль «ВАЗ-21043», інерційно рухаючись, на смузізустрічного руху зіткнувся з автомобілем «Ленд Ровер», яким керував 47-річний житель міста Золочів.

Унаслідок зіткнення пасажир автомобіля «ВАЗ-21043», 47-річна жителька села Гамаліївка отримала гематому тім’яної ділянки голови та розтяг зв'язок шиї. Після надання медичної допомоги жінку було відпущено додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ