Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

22 листопада розпочнеться Непомаранчева революція – голова ЛОО «Батьківщина»

«22 листопада кілька років тому розпочалася Помаранчева революція, тому цього року ця дата може стати в нашій країні датою нової революції. Я не знаю, як вона буде називатися цього разу, напевне не Помаранчева, але вона не буде такою мирною, як була попередня». Про це сьогодні, 19 листопада, на прес-конференції в львівському Прес-клубі повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик.

«Головне, що партія «Батьківщина» готова підтримати всіх тих підприємців, які сьогодні не погоджуються із тим, що пропонує їм діюча влада і мають намір висловити їм рішучий протест проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка», - повідомив Роман Ілик.

Він також заявив: «Ми готові підтримати всіх підприємців, які будуть їхати до Києва і наші народні депутати будуть їх супроводжувати, адже ми очікуємо, що влада у недемократичний спосіб буде блокувати можливості виїзду, і будуть ті ж самі історії, що перевізники відмовляють в перевезенні. Ми будемо допомагати долати ці кордони влади на шляху до Києва».

Революція розпочеться 22 листопада о 19.00 на вулиці Банковій біля Адміністрації Президента. Саме туди "Батьківщина" закликає прийти протестувальників. Буде створена ініціативна група для ініціювання відставки уряду і президента. Також акція протесту відбуватиметься на Майдані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ