Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

22 січня у Львові зроблять «ланцюг» для Януковича

На Львівщині громадські організації та політичні партії дали між собою узгоджену позицію, що ми проводимо «ланцюг єднання», «українську хвилю», яка пройде від пам’ятника Степану Бандері вулицею Листопадового Чину повз головний корпус Франкового університету на вул Січових стрільців і до пам’ятника Тарасу Шевченку. Про це сьогодні, 18 січня, на прес-конференції у Львові заявив народний депутат України Володимир В'язівський.

«Це єднання, покаже нашу силу, нашу спроможність дати гідну відповідь владі на те, що ми таки здатні консолідуватися, бо розуміємо, що сьогоднішня влада не розуміє національних інтересів українців та не розуміє гуманітарних та соціальних потреб українців, а тому ми мусимо дати нашу відповідь об’єднавшись у живий ланцюг та не дати закувати себе у кайдани», - наголосив Володимир В'язівський.

Він також додав: «Закликаю всіх небайдужих українців о 10.30 прийти на цю акцію, щоб 11.00 ми змогли взятись за руки та показати – українці є, і вони можуть дати спільну відповідь владі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ