Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

22 січня в Києві опозиція офіційно об’єднається, а КОД, можливо, змінить назву

Комітет опору диктатурі зараз не займається поділом округів між опозиційними кандидатами, а готує масову акцію, приурочену подіям 22 січня, яка проходитиме в Києві. Цього дня опозиція планує офіційно, на Софіївському майдані, проголосити своє об’єднання. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив член КОДу, депутат Львівської обласної ради Олександр Старовойт.

За його словами, 22 січня в Києві буде підписано підготовлений документ, своєрідну декларацію про об’єднання опозиційних сил. Він також додав, що можливо навіть буде змінена назва об’єднання опозиційних сил з теперішнього КОД на якийсь інший варіант, який в подальшому буде фігурувати в пресі.

Він також додав, що готується ряд заходів для визначення єдиного кандидата від опозиції.

«Зараз прізвища кандидатів не обговорюють для того, щоб це не перешкоджало займатися реальними справами», - сказав Старовойт.

За його словами, до цієї людини є кілька вимог – він повинен мати реальні шанси на перемогу, а в подальшому він повинен ефективно працювати на опозицію у парламенті.

Він також додав, що нині в КОД панує конструктивна робоча атмосфера, і всі політичні сили налаштовані на співпрацю.

Водночас нардеп Андрій Шкіль з цього ж приводу повідомив, що акція в Києві 22 січня розпочнеться о 12.30. На Софіївському майдані виступлять громадські діячі та лідери "Батьківщини", "Фронту змін" та ВО "Свобода".

"Ця акція буде можливо першою офіційною злукою опозиційних сил в Україні", - додав Андрій Шкіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ