Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

22 січня влада готує провокації, - Стецьків

22 січня о 14.00 розпочнеться спільний захід усіх політичних сил та громадських організацій, які вважають себе українськими. Усі партії національно-патріотичного спрямування, ієрархи українських церков, громадські діячі та моральні авторитети прийдуть на площу. Ми не виключаємо, що влада готує провокації. Про це сьогодні, 18 січня, на прес-конференції народних депутатів України, представників Львівщини у Львівському Прес-клубі повідомив депутат Тарас Стецьків.

Нардеп наголосив, що неможливо коментувати заяви Могильова стосовно можливого кровопролиття 22 січня: «Неможливо коментувати закиди так званого міністра МВС, адже в будь-якій іншій країні після такого ця людина вже б не працювала на цій посаді».

«Ми свідомі того факту, що влада готує провокації на цей день, але наша акція є мирною. Але щоб не сталося, ми маємо всі ресурси сьогодні, щоб захистити людей, які прийдуть на Софіївську площу», - запевнив Тарас Стецьків.

Він також висловив думку про те, що президент розпочав інформаційну війну навколо Бандери навмисно, «адже нічого нового, по суті , не трапилося це рішення суду є піврічної давнини, однак він свідомо кинув виклик суспільству».

«Ми вважаємо, що має бути гідна відповідь на цей виклик – добудова пам’ятника Степану Бандері у Львові. Другою відповіддю буде 22 січня проведена акція на Софіївській площі. Третьою відповіддю буде творення по всій Україні позапартійного чи міжпартійного руху, який розгорне спочатку опір проти чинного режиму, а потім розпочне боротьбу до повної перемоги», - завершив Тарас Стецьків.

Він також наголосив, що тема об’єднання політичних партій сьогодні є неактуальною, адже вибори вже пройшли: «Сьогодні потрібно творити широкий національний фронт опору проти дій влади».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ