Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

23-24 березня у Львові тривали консульські дні Посольства Німеччини в Україні

23 і 24 березня 2006 року у Львові пройшли консульські дні Посольства Німеччини в Україні. Кілька співробітників Посольства відповідали на запитання всіх зацікавлених громадян 23 і 24 березня у приміщенні Почесного консульства Федеративної Республіки Німеччина у Львові.
Всього було прийнято близько 80 осіб з різних питань. Передовсім це громадяни України, яких цікавили візові питання (більша частина відвідувачів), єврейська еміграція, пізнє переселення, відновлення німецького громадянства, отримання спадщини в Німеччині, компенсації колишнім остарбайтерам тощо.
Щороку Посольство Німеччини проводить у різних містах України, де воно не представлене постійно, так звані консульські дні. При цьому є можливість отримати інформацію від співробітників консульського відділу Посольства щодо будь-яких консульських питань.
Консульський день у Львові - це у 2006 році вже третій консульський день після Сімферополя і Донецька. Крім того, в цьому році заплановані ще консульські дні у Одесі, Харкові, Ужгороді і Дніпропетровську. У майбутньому консульські дні також будуть проводитися у великих містах України. Про це повідомили в Почесному консульстві Федеративної Республіки Німеччина у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ