Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

23 травня відбудеться віче на знак протесту проти підняття цін на газ і тарифів на електроенергію для населення

23 травня у Львові на проспекті Свободи біля пам’ятника Т.Шевченку  відбудеться віче, яке організовує Обласне об’єднання профспілок Львівщини на знак протесту проти підняття цін на газ і тарифів на електроенергію для населення.
Віче  проходитиме з 16 до 18 години. Буде залучено 26 галузевих профспілок області. “Ми протестуємо не стільки проти підвищення тарифів, скільки проти того, що це підвищення не погоджено з профспілками. Тоді як це є обов’язковим згідно з  пунктом 4.11 діючої Генеральної Угоди між Кабінетом Міністрів України, всеукраїнськими об’єднаннями організацій і підприємців та всеукраїнськими профспілками і профоб’єднаннями.
Зокрема, в Генеральній Угоді  зазначено про обов’язкове погодження з профспілками рішень про зміну діючих тарифів. Акція відбуватиметься в межах всієї України. Зокрема  24 травня   500-600  осіб з профспілок  Львівщини поїдуть на підтримку аналогічної акції в Києві. Відповідні заходи  проводяться з метою попередження таких дій влади в майбутньому”, - повідомив “Гал-info” завідуючий організаційним відділом виконавчого апарату Об’єднання профспілок Львівщини Михайло Підгурський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ