Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

240 учнів Ясенівської школи мають свій автобус

Сьогодні, 30 листопада, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич взяв участь в урочистій церемонії освячення шкільного автобуса для Ясенівської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів Бродівського району. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

На урочистій церемонії були присутні також депутати Львівської обласної ради Ірина Сех та Володимир Чехут, учні школи, вчителі, керівники району та села, представники громади.

Цей автобус придбаний за бюджетні кошти у рамках програми "Шкільний автобус".

Священик посвятив автобус і поблагословив усіх, хто їздитиме на цьому автобусі, у добру путь.

Вітаючи присутніх, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич зазначив: "Насправді це не є подарунок, а віддання дуже невеличкої частинки дуже великого боргу держави для освіти, для освітян, для майбутнього покоління. Держава дуже завинила перед освітою і перед дітьми. Немає жодних проблем у державному бюджеті 2011 і 2012 років з видатками для Президента, для Верховної Ради, немає жодних проблем з транспортом для посадовців. А от для освіти - є проблеми, бо нема достатньо коштів навіть на зарплату для вчителям. Тому дуже приємно, що кошти платників податків пішли на дуже добру справу".

Відтепер 240 дітей, які навчаються у Ясенівській школі, матимуть чим їздити до школи. Автобус курсуватиме із 7 ранку, робитиме кілька рейсів, щоб довезти всіх дітей до школи.

Нагадаємо, що у 2011 році обласна рада виділила 5, 5 млн.грн. на придбання шкільних автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ