Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

24 лютого у Львові повторно виставлять на аукціон 4 земельні ділянки

Львівська міська рада оголосила повторний аукціон із продажу земельних ділянок у Львові, який відбудеться 24 лютого 2009 року. На земельні торги виставлено чотири земельні ділянки несільськогосподарського призначення по вулиці І. Величковського, 16–18 площею 0,4 га з мінімальною ціною продажу 3 мільйони 972 тисячі гривень, на вулиці Демнянській (Б) площею 0,8 га, мінімальна ціна продажу 13 мільйонів 881 тисяча гривень та на вулиці Ковельській, 108а площею 0,4 га зі стартовою ціною продажу 1 мільйон 120 тисяч гривень.
На аукціон також виставлено продаж права оренди земельної ділянки на вулиці Липова Алея- Стуса площею 0,6 га. Ділянка призначена для житлової та громадської забудови, стартова ціна продажу 9 мільйонів гривень – про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Численні звернення інвесторів стосовно інформації про аукціон свідчать про зацікавленість саме земельними ділянками промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. На повторному аукціоні промисловий сектор представлений земельною ділянкою за адресою вул. Ковельській, 108а. Також потенційні учасники земельного аукціону цікавляться ділянкою під готель по вул. Липова Алея – вул. Стуса. Актуальність продажу і прав оренди земельних ділянок зумовлена підготовкою до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року», – повідомила заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ірина Гримак.
Сума гарантійного внеску учасника земельного аукціону становить 15% від стартової ціни продажу земельної ділянки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ