Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2,4 тис. львів’ян звернулися по консультації з приводу субсидій

Впродовж 2011 року за консультаціями в оформленні державних житлових субсидій звернулось понад 2,4 тис. мешканців Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Як показує статистика по зверненнях, ця послуга є актуальною і потрібною нашим містянам. Оскільки, кожен має змогу уточнити по телефону зі спеціалістом інформацію щодо пакету документів, форму їх заповнення, за яких умов призначають субсидію, а також багато іншої корисної інформації», – повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог та консультаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Важливо наголосити, що в управлінні соціального захисту діє зручна послуга «запису на прийом по телефону» у районний відділ соціального захисту. Цьогоріч понад 1,5 тис. львів’ян скористались цією послугою, що в 1,5 рази перевищує показник за аналогічний період минулого року (близько 1 тис. мешканців).

Окрім цього, для активних користувачів Інтернету, існує можливість отримання корисної та необхідної інформації про різні види допомог, а також субсидії, в режимі он-лайн. Для цього достатньо зайти на сайт «Львів соціальний», адреса: http://lvivsocialnyj.city-adm.lviv.ua. Тут окрім корисної інформації про соціальний захист, можна теж записатись на прийом у районний відділ соціального захисту.

«Діючі послуги ми запровадили задля підвищення зручності львів’ян у вирішенні питань соціального захисту. Тобто, наша мета якомога більше скоротити час вирішення питання, мінімізувати кількість контактів з працівниками за рахунок автоматизації процесу. Така модель роботи є добре зарекомендована в Західній Європі, відповідно й ми рухатимемось у заданому векторі», - додала начальник управління соціального захисту ЛМР Ольга Павлюк

Телефони «гарячих ліній» управління соціального захисту,

з питань призначення субсидій, та попереднього запису на прийом

Галицький відділ:тел.:235-80-83(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський відділ:тел.:235-71-62(вул. Театральна, 10)

Залізничний відділ:тел.:295-82-28(вул. Виговського, 34)

Франківський відділ:тел.:237-50-81(вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський відділ:тел.:252-28-40(вул. Липинського, 11)

Сихівський відділ:тел.:254-64-80(просп. Червоної Калини, 66)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ