Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

25-27 листопада у Львові пройдуть аграрні виставки

25-27 листопада у львівському палаці спорту «Україна» пройдуть - четверта спеціалізована виставка «АгроТехніка 2009», шоста спеціалізована виставка «Насіння та реманент 2009» та друга спеціалізована виставка «Квіти та ландшафт 2009». Про це повідомив сьогодні, 23 листопада, організатор виставки ТзОВ «ЕКСПОЛЬВІВ».

 

На виставках будуть широко представлені виробники та дилери насіння, садово-городнього реманенту та сільськогосподарської техніки з практично з усіх регіонів України, зокрема, Києва, Рівного, Дніпропетровська, Полтави, Одеси, Вінниці, Луцька, Тернополя, Кіровограда, Донецька та Львова.

 

Вже традиційно виставки  відвідує доволі широке з огляду на географію коло фермерів та селян. Найбільше з Львівської області, на другому місці – відвідувачі з Івано-Франківщини, Тернопільщини, Закарпаття, Волині та Рівненщини. Не бракує відвідувачів і з Хмельниччини, Житомирщини та Сумщини. Також до Львова приїжджають представники південних регіонів та сусідньої Молдови.

 

Серед компаній, які візьмуть участь у роботі виставок, –  ТМ «Свитязь», ПП «Бонус», «Агромарк Юкей», «Агропакгруп», «Агросвіт», «Агротех», агрофірма «Торговий дім», «Аеромех», ТМ «Оазис», «Теравет Україна» та інші.

 

Відвідувачі виставки отримають повну інформацію про тенденції сільськогосподарського ринку, ознайомляться з новими продуктами та технологіями, а також налагодять контакти, порівняють та об'єктивно оцінять ринкові пропозиції.

 

Виставка триватиме 3 дні, та проходитиме уприміщенні Палацу спорту „Україна”, що на вул. Мельника, 18.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ