Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

25 квітня відбудеться чергове пленарне засідання сесії Львівської міськради

25 квітня відбудеться чергове пленарне засідання сесії Львівської міськради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
пленарного засідання 18-ї сесії
Львівської міської ради 7-го скликання
25.04.2019

1. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2019 рік.
О.Іщук
2. Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2019 рік.
3. Про внесення змін до ухвали міської ради від 09.02.2017 № 1465 “Про затвердження Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львові на 2017-2019 роки“.
І.Кулинич
4. Інформація про результати діяльності Львівської місцевої прокуратури № 1.
Р.Сапуцький
5. Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству.
І.Кобрин
6. Про затвердження Порядку організації вуличних мистецьких виступів на території м. Львова.
Н.Бунда
7. Про внесення змін до ухвал міської ради від 26.05.2016 № 505 та від 14.07.2016 № 777.
8. Про списання заборгованості Львівського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта“ ім. Тараса Шевченка зі сплати орендної плати за користування нежитловими приміщеннями на вул. Друкарській, 6. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 11.03.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
9. Про надання гр. Пиріжок І. Т. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Джерельній, 6-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 04.04.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
10. Про надання ФОП Закревській Г. П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. І. Кавалерідзе, 1. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 04.04.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
11. Про надання згоди на передачу з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 9 на вул. Т. Шевченка, 134-а. 
12. Про прийняття з державної власності у власність територіальної громади м.Львова квартири № 13 на вул. Кульпарківській, 99-б.

13. Про прийняття з державної власності у власність територіальної громади м.Львова квартир №№ 223, 224 на пл. Князя Святослава, 5.
Г.Пайонкевич
14. Про затвердження Програми проведення інформаційно-просвітницьких заходів щодо мінімізації та раціонального поводження з відходами, розвитку екологічної просвіти та культури серед населення м. Львова на 2019 рік.
В.Ноздря
15. Про надання ЛКП “Зелений Львів“ земельної ділянки на вул. Повітряній, 16-а для збереження та використання парку “Левандівський“.
16. Про надання ЛКП “Львівсвітло“ земельної ділянки на вул. Північній у промзоні “Сигнівка“.
17. Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Збиральній.
18. Про внесення змін до ухвали міської ради від 03.03.2017 № 1673 “Про надання комунальній установі “Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 36“ та затвердження Львівському академічному драматичному театру імені Лесі Українки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 36.
19. Про надання управлінню державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Залізничній, 28.
20. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3724 “Про затвердження переліку та меж скверів Залізничного району м. Львова“.
21. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.12.2017 № 2780 “Про затвердження переліку земельних ділянок, які призначені для продажу на земельних торгах у формі аукціону“.
Е.Колос
22. Про внесення змін до ухвали міської ради від 30.06.2016 №632 “Про затвердження Положення про громадський бюджет м.Львова“.
Ю. Лукашевський
23. Про розгляд електронної петиції “Приєднання приміщення колишнього дитячого поліклінічного відділення № 2 (вул. Роксоляни, 33-а) для організації навчального процесу СЗШ 65“.
Ю. Лукашевський
В. Крет
24. Про розгляд електронної петиції “Забезпечення транспортного сполучення Житлового комплексу “Пасічний“ з іншими частинами міста“.
Ю. Лукашевський
Т. Кордіяка
25. Про затвердження Програми з організації та проведення Фіналу Суперліги з баскетболу 3х3.
26. Про затвердження Програми з організації та проведення Ігор ветеранів спорту.
27. Про затвердження Програми з організації та проведення міжнародних змагань з гірського бігу “Львів Ультра Трейл“.
28. Про затвердження Програми з організації та проведення Чемпіонату України з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок. 
29. Про внесення змін до ухвал міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території м. Львова.
А.Нікулін 
30. Про збільшення статутного капіталу комунальної установи Інституту міста.
О.Кобзарев
31. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова водопровідно-каналізаційних мереж з подальшою передачею на баланс ЛМКП “Львівводоканал“.
32. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова мереж зовнішнього освітлення житлових будинків №№ 1, 2, 3 на вул. Т. Шевченка, 60.
О.Одинець
33. Про надання згоди на передачу у власність територіальної громади м.Львова відомчого гуртожитку на вул. І. Виговського, 45-а від Головного управління Національної поліції у Львівській області.
В.Іванов
34. Про погодження приватизації квартир №№ 30, 31 на вул. Тернопільській, 21-а та № 395 на вул. Стрийській, 45-а.
І.Маруняк
35. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.06.2018 № 3524. 
36. Про надання ЛКП “Балатон-409“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Гетьмана І. Мазепи, 11.
37. Про надання ЛКП “Дністер“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Дністерській, 16.
38. Про надання Комунальному некомерційному підприємству “4-а міська поліклініка м. Львова“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Дністерській, 16. 
39. Про надання управлінню культури департаменту розвитку в оренду нежитлових приміщень на пл. Ринок, 42.
40. Про надання управлінню культури департаменту розвитку в оренду нежитлових приміщень на пл. Ринок, 21.
41. Про надання Львівській українській гуманітарній гімназії ім. Олени Степанівни з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови в оренду нежитлових приміщень на вул. Козацькій, 11-а.
42. Про надання громадській організації “Львівська обласна шахова федерація“ в оренду нежитлових приміщень на вул. О. Довженка, 6.
43. Про встановлення ФОП Чопику М. І. орендної плати за користування нежитловим приміщенням на вул. Зубрівській, 27.
44. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. М. Конопницької, 8. 
45. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Шота Руставелі, 2. 
46. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Личаківській, 217.
47. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Київській, 34.
48. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. І. Левинського, 2.
І.Свистун
49. Про розгляд питання внесення змін до ухвали міської ради від 02.03.2017 № 1568 “Про продовження терміну здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території м. Львова“.
Ю.Чаплінський
50. Про затвердження ТзОВ “Лемберг Медікал Центр“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Я.Раппапорта, 6.
51. Про надання ОСББ “Свободи 11“ земельної ділянки на вул. П.Дорошенка, 2.
52. Про надання ОСББ “Свободи 11“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Дорошенка, 37, вул. Січових Стрільців, 2, вул. Шевській, 10.
53. Про продовження ТзОВ “САТО“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Стрийській, 202.
Л.Босаневич
54. Про продаж гр. гр. Александренко А. В., Менцинському А. Р. земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 73-г.
55. Про надання ЛКП “Агенція ресурсів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Механічній, 5.
56. Про вилучення земельної ділянки на вул. Героїв Крут (між будинками № 5 та № 7) з переліку земельних ділянок, призначених для продажу на земельних торгах у формі аукціону, та її резервування для потреб міста.
57. Про затвердження ГО “Спортивний клуб “Південний“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 104.
58. Про затвердження гр. Отришку О. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. І.Котляревського, 20.
59. Про затвердження ТзОВ “Перехрестя“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Поліській, 2.
60. Про затвердження гр. Багрію С. Г. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. І. Карпинця.
61. Про затвердження ПрАТ “Акціонерна компанія “Сатер“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 88-а.
62. Про затвердження ТзОВ “Пікарт“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Луганській, 9.
63. Про затвердження ТзОВ “Львівське торгово-виробниче підприємство “Новосел“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пасічній, 72-а.
64. Про затвердження гр. Собенко У. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Ю. Дрогобича, 8-а.
65. Про затвердження ТзОВ “Укр-Євро-Сервіс“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я.Підстригача.
66. Про затвердження ТзОВ “Західні будівельні інвестиції“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Л. Перфецького, 6.
67. Про затвердження гр. Онишко Н.-Г. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Старознесенській, 13.
68. Про затвердження гр. Онишко О. Й. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Старознесенській, 13.
69. Про затвердження гр. Шпак Н. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Старознесенській, 13.
70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Малоголосківській (біля будинку № 12-б), погодження укладання договору міни земельної ділянки та надання управлінню земельних ресурсів дозволу на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок.
71. Про затвердження гр. Мончаку А. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Ряснянській, 108.
72. Про затвердження гр. Гнатковській Є. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Бережанській, 45.
73. Про затвердження ТзОВ “Бізнес Естейт“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 115-б.
74. Про затвердження громадянам-членам обслуговуючого кооперативу “Садівниче товариство “Підголоско“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в урочищі Голоско.
75. Про затвердження ТзОВ “Канюк-Стиль“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 73-ж. 
76. Про затвердження гр. Скарвінко І. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання земельної ділянки та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вул. Джерельній, 69.
77. Про затвердження гр. Левчук І. Л. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Личаківській, 181.
78. Про затвердження гр. Прусу Д. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Біговій в обслуговуючому кооперативі “Садівниче товариство “Троянда“, ділянка № 43.
79. Про затвердження гр. Галик Л. М. технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та надання земельної ділянки на вул. Козацькій, 15.
80. Про затвердження гр. Бабікову С. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 2 у спілці садівників “Приборист“ в урочищі Клепарів.
81. Про затвердження гр. Брацьо Я. Ю. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Бескидській, 3.
82. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.
83. Про затвердження гр. Гулці Б. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 26. 
84. Про затвердження гр. Фоменку А. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) у садівничо-городньому кооперативі “Мічурінець-природоперетворювач“ в урочищі Голоско.
85. Про затвердження гр. Коваленку П. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. К.Левицького, 23. 
86. Про затвердження ОСББ “На Некрасова 66“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Некрасова, 66.
87. Про затвердження ТзОВ “Львів стандартбуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 48.
88. Про затвердження ТзОВ “Логіцентр“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Д. Січинського, 8.
89. Про затвердження МПП “Міліна“ документацій із землеустрою, надання земельних ділянок та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення на вул. Стрийській, 6, вул. Стрийській, 6-ж, вул. Стрийській, 6-з, які підлягають продажу МПП “Міліна“.
90. Про внесення змін до договору оренди землі від 01.08.2013 № С-2570.
91. Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2016 № 867 “Про надання ТзОВ “Завод “Галичина“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Б. Хмельницького, 192-а“.
92. Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.12.2017 № 2755 “Про надання гаражно-будівельному кооперативу “Сихів-люкс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Зеленій, 264-а“.
93. Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.12.2018 № 4507 “Про надання гр. Сенишину М. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Промисловій, 50/52“.
94. Про продовження ПП “Галмодерн“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Любінській, 191-б
95. Про продовження ЛДП ДК “Сіка Футвеер А/С“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городницькій, 48-а.
96. Про продовження ПГіТО “Автотехпослуги“ Львівської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів терміну оренди земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. І. Миколайчука, 32-38.
97. Про продовження ТзОВ “Агропромислове підприємство “Львівське“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Стрийській, 202.
98. Про продовження ПП “Ярда“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 1.
99. Про надання ПП “Ярда“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П. Чайковського, 20.
100. Про продовження гр. Волошину І. В. терміну оренди земельної ділянки на вул. Кульпарківській (навпроти будинку № 156) та погодження гр. Волошину І. В. надання в суборенду ТзОВ “Лемберг - Рент“ земельної ділянки на вул. Кульпарківській (навпроти будинку № 156).
101. Про продовження ТзОВ “МП “Дзеркальщик“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Лемківській, 9-а. 
102. Про продовження ТзОВ “Крамсервіс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Хуторівці. 
103. Про продовження ФОП Щадило Н. С. терміну оренди земельної ділянки на вул. Базарній, 11.
104. Про продовження гр. Задоріжному Р. Д. терміну оренди земельної ділянки на вул. Зеленій, 115-з.
105. Про продовження гр. Майці В. С. терміну оренди земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 70.
106. Про надання Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Львівській області дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Чоловського, 2.
107. Про надання ПП “Захід-Експрес“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Довженка, 6.
108. Про надання гр. гр. Дутку В. М, Запотоцькому В. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городоцькій, 242.
109. Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Пасічній, 162.
110. Про надання гр. Гумен М. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я. Ярославенка, 36.
111. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Садовій, 2-в, яка підлягає продажу ТзОВ “Бусол“.
112. Про надання ТзОВ “Компанія Ріел-Естейт Груп“ земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 18.
113. Про надання ТзОВ “Львів-Інвест Плюс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Угорській, 14.
114. Про надання ПП ПБК “Сімейний маєток“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Угорській, 14.
115. Про надання ВНЗ “ПрАТ “Львівський інститут менеджменту“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. М. Зерова, 7.
116. Про надання ОСББ “Авалон Лайт“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Замарстинівській – вул. Гетьмана І. Мазепи.
117. Про надання ПП “Львівський експериментальний механічний завод“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Жасминовій, 5.
118. Про надання ТзОВ “Автотранс-Електрон“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) на вул. В. Єрошенка, 28.
119. Про надання підприємству “Готельно-навчальний комплекс “Гетьман“ Об’єднання профспілок Львівщини дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 50.
120. Про надання ГБОК “Галич“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пирогівці, 42.
121. Про надання ОСББ “На Мучній, 10“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Мучній, 10.
122. Про надання гр. Крисевичу М. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Карпинця, 4 (гараж № 44).
123. Про надання гр. Вітовському В. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Холодній (біля будинку № 17).
124. Про надання гр. Самофаловій В. М. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Брюховицькій, 76.
125. Про надання гр. Бакун О. М. дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо зміни цільових призначень земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі “Двіженець“ в урочищі Клепарів.
126. Про надання гр. гр. Мусі М. І. та Мусі М. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 126.
127. Про надання гр. Ковачу Г. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кам’янецькій, 24.
128. Про надання фізичним особам-підприємцям Куриляку О. Б., Куриляку Р.Б. та Газді О. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на просп. Червоної Калини, 102.
129. Про надання гр. Копитко М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 330.
130. Про надання ОСББ “Доброта“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Р. Купчинського, 31.
131. Про надання гр. гр. Оверко Р. В. та Оверко О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Брюховицькій, 104. 
132. Про надання ОСББ “Башан-5“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269.
133. Про надання гр. Шейгец Л. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 1-163 та передачу земельної ділянки у садівничому кооперативі "Самоцвіти" в урочищі Голоско. 
134. Про надання ОСББ “На Франка“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. І. Франка, 153.
135. Про надання гр. Чорній І.-Е. С. земельної ділянки на вул. Стрийській, 202.
136. Про надання ОСББ “Затишний гай“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Академіка І.Крип'якевича, 15.
137. Про надання гр. Хрущак М. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 6-му Заозерному провулку, 3.
138. Про надання гр. Боднику О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К. Левицького, 87, гараж б/н.
139. Про розгляд питання надання Об’єднанню Комітетів для Євреїв Колишнього Радянського Союзу та Представництву Американського Об’єднання Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, обмеженої вул. Я.Раппапорта, вул. Базарною, вул. Броварною, вул. Клепарівською.
140. Про розгляд питання надання гр. Старицькій К. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Буській, 8.
141. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
142. Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.
143. Різне

Міський голова А.Садовий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ