Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

25 молодих львівських спортсменів отримали від міської влади грошові винагороди та пам’ятні монети

Грошовими винагородами у 300 гривень, пам’ятними монетами, випущеними до 750-річчя Львова та почесними грамотами міський голова Львова Андрій Садовий нагородив молодих львівських спортсменів сьогодні, 21 червня.
Як уже повідомляло «Гал-info», відзнаки отримало 25 дітей віком від 10 до 18 років, які за підсумками 2005 року були призерами чемпіонатів України, Європи та світу. Зокрема, юні спортсмени, яких нагородив міський голова, показали високі досягнення в шахах, легкій атлетиці, стрільбі з лука, тріатлону, акробатики.
«Я завжди заздрив тим, хто вміє ставити собі ціль та вміє перемагати. Бажаю вам, щоб своїми перемогами ви прославляли Львів та Україну. Ваші досягення в спорті є дуже важливими для нашого міста і ми цінуємо ваш вклад у створення позитивного іміджу Львова», — наголосив Андрій Садовий, нагороджуючи молодих спортсменів. За словами міського голови, він постарається, щоб щороку розмір грошової винагороди збільшувався. Так само, як і щоб збільшувалась кількість спортсменів, яких відзначатимуть. Так, у 2004 році грошові винагороди від міської ради отримали 10 молодих спортсменів, у 2005 році – 15, а у 2006 – вже 25.
Вручаючи молодим спортсменам пам’ятні монети, випущені до 750-річчя Львова, номінал яких становить 5 гривень, міський голова порадив юнакам і дівчатам не ходити з ними в магазин, тому що справжня їхня вартість є значно більшою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ