Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

26 квітня телевізійний завод «Електрон» розпочав випуск телевізорів з рідкокристалічними екранами

26 квітня телевізійний завод «Електрон» розпочав випуск телевізорів з рідкокристалічними екранами. Про це “Гал-info” повідомив Андрій Булат, менеджер з маркетингу і реклами телевізійного заводу «Електрон».
За його словами, на заводі розпочався випуск цілої лінійки телевізорів з  рідкокристалічними екранами, а саме: телевізори з розмірами екранів 20 дюймів або 51 см, 26 дюймів або 66 см та 32 дюйми або 81 см. «Телевізори  з рідкокристалічними екранами надійдуть в продаж через тиждень два», - сказав Андрій Булат.
Як зазначив Андрій Булат, найбільшим попитом користуються телевізори з діагоналлю 54 см або 21 дюйми (75% усіх проданих телевізорів), 37 см або 14 дюймів.
Як повідомляло “Гал-info”, у 2006 році телезавод планує виробляти DVD-плеєри, однак коли виробництво цієї продукції розпочнеться, ще невідомо.
  ВАТ "Концерн Електрон" виробляє телевізійну техніку, телевізійні приймачі кольорового зображення.
      Заводи акціонерного товариства виробляють складну радіоелектронну апаратуру спеціального призначення - телевізійні системи, апаратуру і прилади для військової та цивільної авіації, бронетанкової техніки, апаратуру захисту телекомунікацій та інформації, кольорові телевізори тощо.
      Акціонерами ВАТ “Концерн-Електрон” є як фізичні, так і юридичні особи. Державної частки у статутному фонді акціонерного товариства немає.
  В телевізорах „Електрон” закладено всі можливі функції таких класів телевізорів, зокрема: телетекст, стереозвук на низькій частоті, у великих моделях є звук NICAM (стереозвук з ефіру), є модель із сабвуфером, додаткові функції обмеження доступу („дитячий замок” та режим „готель”). В телевізорах є входи для підключення аналогових та цифрових джерел сигналу, до прикладу, DVD-плеєра, відеомагнітофона S-VHS, сателітної антени, декодера цифрового телебачення, ігрової приставки тощо. Телевізори захищені від коливань напруги від 100 до 280 вольт. Меню управління українсько мовою, а також на вибір ще 17 мов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ