Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

26 лютого, – збори з формування нового складу Громадської ради при Львівській ОДА

31 січня у Львівській ОДА відбулося засідання Колегії Громадської ради при облдержадміністрації. Під час засідання голова Громадської ради Зеновій Бермес запропонував внести ряд змін до Положення про Громадську раду при облдержадміністрації від 10 червня 2011 року ще чинним складом ради, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, йшлося про те, щоб основною формою роботи Громадської ради були засідання, які відбуватимуться у формі конференцій, делегатами яких були б по три особи від комісій. Також він запропонував збільшити кількість заступників голови Громадської ради: замість одного – від трьох до п’яти. Окрім того, Зеновій Бермес ініціював створення секретаріату Громадської ради щонайменше з трьох осіб замість одного відповідального секретаря.

Однак пропозиція внести зміни в Положення про Громадську раду ще чинним складом Громадської ради не знайшла підтримки в членів Колегії. Відтак вирішено сформувати пакет пропозицій, а рішення щодо цього має приймати вже нова Громадська рада на своїх перших зборах.

Учасники засідання також вирішили провести 8 лютого конференцію Громадської ради при облдержадміністрації, на якій буде обговорено питання підтримки галицького села.

Нагадаємо, установчі збори з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації заплановані на 26 лютого. Прийом документів від інститутів громадянського суспільства триватиме до 15 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ