Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

26 січня у Львівській філармонії – святкова програма «Віртуозів Львова»

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова», повернувшись із тривалого гастрольного турне Європою, не забув про новорічні привітання для львів’ян. У суботу 26 січня у Львівській філармонії пролунає святкова новорічно-різдвяна програма оркестру – Святкуємо разом з «Віртуозами Львова». Про це повідомили у відділі реклами та маркетингу Львівської філармонії.

Керівник-концертмейстр оркестру,  заслужений артист України Володимир Дуда повідомив: «На концерті зберігатимемо у людей різдвяний-новорічний настрій якнайдовше. Розпочнемо з барокової музики: звучатиме Антоніо Вівальді, Арканджело Кореллі, тоді перейдемо до колядок. Родзинка концерту у тому, що, окрім українських колядок, пролунають і американські, які надзвичайно мелодійні та красиві. Звучатиме традиційний «Щедрика» Миколи Леонтовича. Завершимо концерт  популярною сучасною музикою. Представимо декілька нових творів з репертуару американського композитора Андерсона, який пише легку та веселу музику».

10 лютого оркестр подарує шанувальникам справжнє свято музики великого Вольфґанґа Амадея Моцарта, диригує Маркус Ельснер (Німеччина), соло на фортепіано – Олег Рудницький. Звучатимуть два яскраві контрастні твори композитора. Це остання найвеличніша симфонія Моцарта «Юпітер» та найбільший за тривалістю Концерт для фортепіано з оркестром № 9.

17 лютого Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» потішить не лише своєрідною манерою гри, а й здивує усіх новою надзвичайно цікавою програмою. «До Львова приїде наш друг, диригент з Німеччини – Дітер Вагнер. Він привезе нові сучасні твори, які оркестр буде виконувати вперше», – розповів Володимир Дуда.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ