Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

26 травня відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради

На сьогоднішньому засіданні президії Львівської облради було прийнято рішення про проведення позачергової сесії ЛОР у зв’язку з заявами ВО „Свобода” та БЮТ про переслідування голів РДА.
Депутат облради Олексій Кайда запропонував голові ЛОР Мирославу Сенику включити у порядок денний позачергової сесії ЛОР питання про соціально-економічний розвиток усіх районів Львівської області, оскільки на голову Бродівської РДА Олега Панькевича (депутат облради від ВО „Свобода”) під час колегії відбулося подання на звільнення через низький соціально-економічний розвиток району.
Політичні заяви про захист прав чотирьох голів РДА (Самбірської, Яворівської, Бродівської та Мостиської) висловили представники фракції ВО „Свобода”, БЮТу та УНП. На позачергову сесію представники ВО „Свобода” мають намір запросити голову ЛОДА Петра Олійника та керівників управлінь ЛОДА. Під час президії облради депутат ЛОР Олесь Лемішко зазначив, що позачергова сесія може бути безрезультатною, оскільки питання кадрових змін є поза межею компетентності ЛОР. До 23 травня у секретаріат ради має бути подане формулювання питання та проект основного рішення позачергової сесії ЛОР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ