Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

270 мільйонів гривень у Львові витратять у 2008-му на соцзахист населення

У Львові на соціальний захист населення у 2008 році виділено понад 270 мільйонів гривень. Про це сьогодні на брифінгу повідомила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталя Федорович.
За її словами, з державного бюджету України на соціальний захист виділили 234 384 400 гривень, 31 242 000 гривень – з бюджету розвитку і цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури Львова. Загалом, на соцзахист населення виділено 270 850 000 гривень.
Цьогоріч управління передбачило нові соціальні доплати для малозабезпечених мешканців. „Зокрема, надання пільг з послуг зв’язку ветеранам УПА, вдовам ветеранів УПА та вдовам політв’язнів становить 54 тисячі гривень на рік. На доплату інвалідам І групи загального захворювання, які не мають права на пенсію в органах пенсійного фонду передбачено 75 600 гривень. 42 400 гривень виділено на щомісячну виплату сім’ям, у яких народилося одночасно троє і більше дітей. Таких сімей у Львові сім, їм виплачуватимуть по 500 гривень на дитину щомісяця.
На компенсацію вартості путівки особі, що супроводжує інваліда І групи, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, закладено 63 тисячі гривень, одноразову допомогу малозабезпеченим сім’ям, які мають на утриманні шестеро і більше дітей, для їхнього відпочинку або оздоровлення закладено 308 тисяч гривень. Одноразова допомога багатодітним малозабезпеченим сім’ям задля їх потреб – 326 тисяч гривень. У Львові є 180 таких сімей. Вони отримуватимуть по 150 гривень на місяць”, – говорить Наталя Федорович.
Загалом, у міському бюджеті передбачено на цей рік 815 тисяч гривень на шість нових соціальних виплат для вразливих категорій населення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ