Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

270 учнів львівських шкіл позмагалися за звання кращого «Шевченкозная»

У неділю 270 учнів львівських шкіл, які сформували 53 команди, взяли участь у загальноміській акції «Шевченкознай». Акція розпочалася на площі Ринок, де учасники виконали державний гімн України. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Молоді шевченкознавці у лабіринтах львівських вулиць та проспектів виконували різноманітні завдання квесту: вчитувалися у слова головоломок, шукали предмет, який вказує відстань від Львова до Канева, декламували вірші Шевченка на вулицях, переглядали сторінки газети «Нові люди», щоб знайти зашифроване слово. Переможцем гри стала команда «Армагедон» загальноосвітньої школи №75. Команду переможців нагородили МР-3 плеєрами та дипломами, — повідомила керівник проекту Іванна Шиманська
«Зусилля учасників гри свідчать про високий рівень їхньої самостійності, кмітливості, оригінальності, індивідуальності та добрих знань творчості Тараса Шевченка. Не всі переможці, але я переконана, що усі учасники - команди «Патріоти», «Діти свободи», «Послідовники Шевченка», «Неофіти», «Кобзи», «Тарасівці», «Юні козарі» – це майбутнє українського народу, люди, які творитимуть історію рідного міста», — зазначила вона.
Нагадаємо, що акцію «Шевченкознай» організувала громадська організація «Інститут Громадського Лідерства» за підтримки Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ