Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

27 листопада у Львові інтернет-форум-2010 «іCamp»

За підтримки Львівської міської ради провідні ІТ-спеціалісти міста протягом листопада будуть проводити Інтернет-форуми, конкурси, навчання та олімпіади в рамках «Тижня Інтернет-технологій у Львові». Участь у проекті беруть Lviv StartUp Club, Decoded, Eleks, SoftServe. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Інтернет-форуму-2010 «іCamp» відбудеться 27 листопада у готелі «Супутник» (вул. Кн. Ольги, 118).

«27 листопада Львів перетвориться на центр інновацій та прогресу, зібравши фахівців інтернет-галузі з усієї України на спеціалізований форум «iCamp», - розповідає голова оргкомітету «iCamp» Ростислав Чайка.

Мета конференції - поширення знань щодо надання та продажу послуг в Інтернет, популяризація сучасних інтернет-технологій, обмін досвідом та ідеями щодо збільшення продаж через Інтернет, обговорення як Інтернет впливає на суспільство в наш час.

Конференція пройде в чотири потоки і складатиметься з 10 секцій.

Серед учасників Lviv iCamp 2010 буде розіграно 25 квитків на Udivi.net – конференцію з інтернет-маркетингу, що пройде 2-3 грудня в Києві.

«Завдання міста – якнайбільше просувати інноваційний продукт до людей, щоб вони могли ним користуватися. Треба навчитися правильно використовувати комп’ютер та інтернет для ефективної роботи, для продуктивності та успіху. Інноваціями треба користуватися. Забавки на комп’ютері – це одна мільйонна з того, що можна робити.

Львів насправді започаткував Інтернет в Україні. Один з найбільших провайдерів народився саме у нас.

Сама назва «iCamp» є дуже простою. Це, образно кажучи, табір для того, щоб в популярний спосіб пояснити складні речі. Це Інтернет для широкого, ефективного вжитку. Інновації та високі інформаційні технології наближуються до пересічного споживача», - зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк.

iCamp – захід, який поєднує навчання, розвиток та знайомства, і який збере близько 30 доповідачів та 400 учасників. Саме тут зустрінуться фахівці з різних сфер діяльності, які пов’язані з інтернетом. Серед тем, які висвітлюватимуться на форумі – інтернет-комерція, SEO, інтернет-бізнес, інтернет-журналістика, влада та багато інших.

«Ми хочемо зробити наш захід максимально відкритим. В нас є декілька програм, де люди можуть отримати безкоштовні квитки на форум – блогерська програма, конкурс на сайті для студентів та акредитація для журналістів.

Цікаво, що понад 3-5% усіх блогерів України зосереджено саме у Львові», - додає Ростислав Чайка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ