Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

27 серпня – бенефіс Олени Олександрівни Скляренко

Цієї суботи, 27 серпня о 17год., в Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва – бенефіс Олени Олександрівни Скляренко у ролі Клод у виставі «Небезпечна гра» Л. Мовчан присвячений ювілею актриси.

У ювілейний вечір Олена Скляренко вийде на сцену у ролі Клод у виставі «Небезпечна гра» Л. Мовчан. Це одна із нещодавніх прем’єр театру, іронічна комедія про про двох дам, які вирішили кардинально змінити своє життя. Клод втікає з будинку для престарілих, а Марго - зі святкування 18-річчя своєї доньки. Втікаючи від власних проблем, вони стають на шлях небезпечної гри, яка може привести як до драматичного, так і до комічного фіналу.

Після вистави відбудеться привітання актриси з нагоди ювілею.

Олена Олександрівна Скляренко – актриса вищої категорії Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва, яка працює в театрі вже майже 50 років. За час роботи у театрі актриса зіграла понад 100 (!) ролей і не лише у виставах для наймолодших глядачів, а й у виставах вечірнього репертуару. Діапазон її акторської палітри, реалізований протягом цього часу, надзвичайно великий: від гострохарактерних – до комедійних персонажів, глибоко драматичних та інтелектуальних образів, – актриса однаково вільно почувається у методах існування театру епічного, ігрового, психологічного, а її широка ерудиція та культурна освіченість дає змогу завжди тонко вловити стилістику вистави, її час та епоху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ