Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

28-29 листопада у Львівській області можливий сильний сніг

У зв’язку з перебудовою баричного та термічного поля, на Львівщині характер погоди найближчими днями суттєво зміниться. Повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА з посиланням на начальник Львівського РЦГМ І. З. Федика.

Зокрема, вдень 27 листопада західна Україна буде перебувати під впливом південної частини, 28 – 29 листопада - тилової частини циклону, який зміщується з Ісландії через Скандинавію та Прибалтику на Росію.

Очікуються опади, вдень 27 листопада у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг, 28 – 29 листопада - переважно у вигляді снігу, місцями мокрого снігу. За кількістю опади будуть від невеликих до помірних, вдень 28 та впродовж доби 29 листопада можливий сильний сніг. Подекуди налипання мокрого снігу. Вітер переважатиме північно-західного напрямку, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 22 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, утвориться сніговий покрив.

Температура повітря впродовж доби 27 листопада становитиме 1 – 6º тепла, впродовж доби 28 листопада 0 – 5º морозу, 29 листопада знизиться вночі до 4 – 9º морозу, вдень становитиме 0 – 5º морозу.

30 листопада опади суттєво послабляться, місцями можливе їх припинення. Температура повітря вночі знизиться до 7 – 12º морозу, при проясненнях місцями до 15 – 20º морозу (переважно в горах), денна становитиме від 4º морозу до 1º тепла.

Інформація буде уточнюватись щоденними прогнозами та штормовими попередженнями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ