Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

28 травня у Львові відбудеться урочисте відкриття Четвертого міжнародного фестивалю дитячого пленерного малюнку “Золотий Мольберт”

З 27 травня по листопад 2006 року у Львові відбуватиметься Четвертий міжнародний фестиваль дитячого пленерного малюнку “Золотий Мольберт”, присвячений Дню захисту дітей та 750-річчю Львова – про це повідомили у відділі роботи з молоддю Львівської міської ради.
Перший тур пленеру триватиме з 28 травня до 1 червня 2006 р. Зокрема, 28 травня відбудеться урочисте відкриття фестивалю. Учасників благословлятимуть Владики різних конфесій. Зокрема, запрошені кардинал Любомир Гузар, патріарх Філарет, кардинал Мар’ян Яворський та ін. Згодом розпочнеться творча робота дітей-учасників. За творчим процесом протягом дня спостерігатиме почесне журі фестивалю. Також упродовж дня будуть виступати дитячі ансамблі з піснями та хореографічними композиціями. Журі оцінить творчі роботи дітей за чотирма віковими категоріями. Ввечері  розпочнуться українські вечорниці для дітей та гостей свята. Окрім того, в рамках фестивалю з 26.05.06 до 28.05.06 буде проходити Всеукраїнський семінар з проблем викладання художньо-естетичних дисциплін у загальноосвітніх школах України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ