Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

28 травня в рамках туру Україною Dan Balan і Оксана Муха виступлять на велотреку СКА

Уже цього тижня, 24 травня, концертом у Чернівцях розпочинається всеукраїнський концертний тур відомого молдовського співака, володаря Grammy і MTV Music Awards, хітмейкера Dan Balan.

Гастролі охоплять одинадцять міст України. У Львові зірковий співак – 28 травня, на велотреку СКА. Спеціальною гостею туру Dan Balan є львівська співачка Оксана Муха, яка нещодавно перемогла у популярному телепроекті «Голос країни», будучи саме у команді тренера Дана Балана. 

Концерти Dan Balan - це завжди сплеск справжніх емоцій, якими харизматичний музикант щедро ділиться зі своїми фанами. Не секрет, що Балана вважають унікальним артистом, адже він не тільки вокаліст, автор музики і текстів для власних пісень, а й продюсер. А його слава мультиінструменталіста облетіла півсвіту! Крім того, Dan Balan відомий як єдиний музикант з Молдови, якого номінували на знамениту премію Grammy - а таке визнання уже багато чого варте! Номінацію молдовський співак отримав як співавтор суперхіта Live Your Life, який виконала Rihanna. У «скарбничці» Dan Balan також нагороди від MTV Music Awards і Echo Awards.

А розпочинався зірковий творчий шлях музиканта на початку 2000-их із заснування групи O-zone. Саме Дан Балан написав і спродюсував хіт Dragostea Din Tei (відомий також як Numa Numa Song), який у понад 30-ти країнах світу тримався на перших позиціях чартів, розійшовся тиражем у понад 12 мільйонів копій і став найбільш продаваним синглом у Європі та Японії.

Цього року Dan Balan вперше побував у тренерському кріслі популярного у всьому світі телевізійного формату «Голос країни». І сталося це саме в Україні. Дебют Балана-тренера завершився перемогою – до тріумфу молдовська зірка прийшла разом зі своєю підопічною, співачкою зі Львова Оксаною Мухою. У фіналі проекту Дан і Оксана виконали у дуеті україномовну пісню «Треба», автором якої став Балан. Ця композиція одразу сподобалася мільйонам слухачів: 

А опісля проекту Dan Balan запросив Муху у власний тур Україною – як спеціальну гостю.

Графіку туру Dan Balan: 24 травня – Чернівці; 25 травня – Ужгород; 28 травня – Львів; 29 травня – Житомир; 31 травня – Бровари; 2 червня – Чернігів; 5 червня – Суми; 6 червня – Харків; 7 червня – Дніпро; 9 червня – Херсон; 10 червня – Одеса.

Квитки на концерт у Львові 28 травня на велотреку СКА можна придбати онлайн тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ