Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

29 червня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 29 червня 2020 року

29 червня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв наших воїнів застосовувавши міномети 120-го калібру, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. На дії противника, які несли загрозу життю і здоров’ю військовослужбовців, наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Вранці, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", загарбники двічі обстріляли українських захисників поблизу Хутору Вільний. Проти наших воїнів противник вів вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Три рази агресор порушував режим припинення вогню біля Кримського. Спершу російські найманці використали автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю, а пізніше ворог застосував по наших оборонних укріпленнях ще й міномети калібру 120 мм, які давно мали б бути відведеними від лінії бойового зіткнення.

Також окупанти двічі відкривали вогонь і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Березового. На цій ділянці фронту противник обстрілював наших воїнів з ПТРК, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно було доставлено до військово-медичного закладу та надано належну допомогу лікарів.

У відповідь на обстріли, для припинення агресивних дій окупантів, наші підрозділи відкривали вогонь. Загарбники отримали адекватну відповідь від українських захисників. Втрати противника уточнюються.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ